Afdrukken

Pianoles

Naast mijn opleiding aan het conservatorium tot concertpianiste, geef ik al 20 jaar pianoles. Ik ben begonnen in de muziekschool van mijn ouders waar ik dit vak van mijn vader heb geleerd. Nu geef ik privéles in mijn eigen muziekpraktijk. U kunt bij mij dus terecht voor pianoles voor alle leeftijden en niveau’s.

Mijn doel is om pianoles van hoge kwaliteit te geven aan leerlingen van beginners tot conservatorium-niveau en van kinderen tot volwassenen en senioren. Plezier in het musiceren staat voorop! Daarom kunt u bij mij terecht voor klassiek werk (Chopin, Bach etc.), voor evergreens (bijvoorbeeld de Beatles of Barbra Streisand), maar ook voor hedendaagse (pop)muziek zoals Adele. Ik speel zoveel mogelijk in op de wensen en vorderingen van een leerling. Dat is een hele andere ervaring dan bijvoorbeeld met online pianoles.

Samen zoeken we de methode die u het beste bevalt. Ik geef de pianoles bij voorkeur in mijn muziekpraktijk. Die ligt aan de rondweg van Joure en is daardoor gemakkelijk met de auto, het openbaar vervoer en de fiets te bereiken. Gedetailleerde informatie over deze punten vindt u in het menu's of door op de links te klikken.

Emboss Bechstein

Ik geef les op een Bechstein 'M' vleugel. Dit is een professioneel instrument met een mooie warme klank, maar is toch gemakkelijk te bespelen. Ik kan u bij de keuze van uw eigen instrument adviseren. Als u nog nooit piano heeft gespeeld kunt u met een keyboard beginnen. Maar verschillende pianowinkels bieden ook mogelijkheden om instrumenten te huren, te huren met recht van koop, te leasen of te kopen met een inruilgarantie zodat u na verloop van tijd op een beter instrument over kunt gaan.

Voor een gratis proefles kunt u vrijblijvend contact opnemen.